بورسیت شانه عارضه ای است که به دلیل التهاب بورس های شانه رخ می دهد و سبب درد ، التهاب و محدود شدن دامنه حرکات شانه می شود.

درون هر یک از شانه ها کیسه ای کوچک و پر از مایعات است که به آن بورسا معروف است. بورس به کاهش اصطکاک بین استخوان های مفاصل کمک می کند. زمانی که بورس شانه ملتهب شود ، منجر به بیماری معروف به بورسیت شانه می شود.

آسیب دیدگی شانه در اثر وارد شدن ضربه شدید به شانه ، استفاده بیش از حد یا برخی بیماری ها مانند آرتریت روماتوئید خطر بورسیت شانه را افزایش می دهند.

بورس شانه به عنوان بالشتک تاندون موجود در روتاتور کاف شما که استخوان را به استخوان متصل می کند عمل می کند. حرکات شانه در افراد مبتلا به این آسیب دردناک بوده به همین جهت فرد توانایی انجام برخی فعالیت های روزمره خود را نخواهد داشت.

این بیماری در افرادی که مفصل شانه آن ها تحرک بالایی دارد و فعالیت های تکراری انجام می دهند مانند باغبانی ، نجاری و ورزش هایی که شانه در آن ها تحرک بالایی دارد مانند شنا بیش از سایر افراد رخ می دهد ، اگرچه امکان بروز آن در هر فردی وجود دارد.

علائم بورسیت شانه

  • احساس درد در شانه که با حرکات شانه تشدید می شود.
  • احساس درد در هنگام انجام فعالیت ها
  • احساس درد در هنگام خواب
  • کاهش قدرت دست و شانه در انجام فعالیت ها
  • محدود شدن دامنه حرکات شانه

روش های درمان

همانطور که گفته شد این عارضه به دلیل التهاب تاندون شانه رخ می دهد و استراحت دادن به شانه یکی از موثرترین راهکارها در کنترل التهاب شانه است.

بیمار باید تا زمان بهبودی کامل از انجام هرگونه فعالیتی که سبب وارد شدن فشار به شانه و تشدید درد و ناراحتی شود بپرهیزد تا التهاب فروکش کند.

استفاده از داروهای ضددرد و ضد التهاب مانند ایبوپروفن و ناپروکسن در تسکین درد و التهاب شانه موثر است. در صورت التهاب شدید ممکن است پزشک تزریق داروهای کورتیکواستروئیدی را پیشنهاد دهد.

قرار دادن کمپرس یخ بر روی شانه ملتهب و دردناک به تسکین علائم کمک زیادی خواهد کرد.

بسیتن شانه با استفاده از بریس های مخصوص شانه به بی حرکتی شانه تا زمان کاهش التهاب کمک زیادی می کند.

فیزیوتراپی شانه و انجام تمرینات ورزشی یکی از روش های موثر در بهبود شرایط شانه مبتلا به بورسیت است که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی فراتکنیک ( فیزیوتراپی در اصفهان ) می توانید از آن بهره مند شوید.

فیزیوتراپیست با توجه به شرایط بیمار برنامه تمرینی و درمانی خاصی را در نظر می گیرد.

در صورتی بورسیت شانه طی ۶ تا ۱۲ ماه بهبود پیدا نکند ممکن پزشک جراحی را برای درمان آن پیشنهاد دهد ، این جراحی که بندرت انجام می شود اغلب به روش آرتروسکوپی انجام می گیرد.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی شانه – درمان درد شانه – درمان التهاب شانه – فیزیوتراپی در اصفهان – کلینیک فیزیوتراپی در اصفهان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست